- StudieretningsGuide

Forsiden > StudieretningsGuide

Studieretnings-/fagpakke-Guide

Hånden på hjertet - det har ikke været en simpel sag at forklare mulighederne i skolens studieretnings- eller fagpakke-udbud til kommende elever.

Derfor har softIT udviklet en elektronisk StudieretningsGuide der giver et nemt og fleksibelt overblik over jeres studieretninger og fagpakker til glæde for jeres kommende elever - og den kan skræddersyes til at matche præcis Jeres behov.

StudieretningsGuiden er aldrig længere væk end den nærmeste computer, tablet eller smartphone - den fås både som webside og som App til hhv. Andriod og Apple, og kan køres uden installation af nogen art.

Demo

Prøv StudieretningsGuiden lige nu - vælg:

Ja tak?

Interesseret? Skriv til os!

Fra processen starter og til vi har en fuldt tilrettet StudieretningsGuide klar til Jer går der typisk 7 - 14 dage.

Mere information

Overblik

Få et hurtigt overblik over hvad StudieretningsGuiden indeholder.

Sammensæt en studieretning

Se hvordan du vælger studieretning og siden udfylder med valgfag.

Kender fag - find studieretning

Se hvordan du finder de studieretninger, hvor du kan få Psykologi B.

Fortryd et valg

Se hvor nemt du fortryder et tidligere valg.

Lokale forhold

Med udgangspunkt i skolens udbud af fag og studieretninger giver StudieretningsGuiden overblik over samtlige mulige studieretninger indenfor rammerne STX-loven og bekendtgørelsen.

Men StudieretningsGuiden kan også tage højde for lokale forhold som f.eks. skemabånd, og et ønske om at tilbyde en ekstra valgblok i særlige situationer.

Ekstra valgblok i en studieretning

I Demoen er der i studieretningen Idræt ikke valgblokke nok til både at få Kemi B og Fysik B, dvs. studieretningen vil ikke være adgangsgivende til de naturvidenskabelige studier.

Skolen har derfor valgt at tilbyde eleverne i netop denne studieretning at hvis de f.eks. har valg fysik B, så kan de få et ekstra modul til kemi B.

Kontakt

Email: info@softIT.dk
Telefon:25322411

Her anvendes Cookies - både egne og fra tredjepart Læs mere >>